Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Adam Kowal BlazejK Leszek Jankowski (3924 niezalogowanych)
2 Posty
Piotr Piotr
(piotrfast26)
Wiking
MELINIARZ......chyba cię chuj upalił..... nie byłem nie jestem i nie będę inteligenciku......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
No widzisz jaki jesteś inteligentny widać po Twoich wpisach na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Piotr Piotr
(piotrfast26)
Wiking
zachowuje się kulturalnie i elegancko -- a ty wypisujesz jakeś bzdety nie na temat...w temacie jest o sprzątaniu!!! A ty tu z melinami i z przemytami wyjezdzasz........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Duszek napisał:
No widzisz jaki jesteś inteligentny widać po Twoich wpisach na forump
Ty pewnie jestes jakis po pseudo studiach i myślisz zes inteligent a robisz na budowie jak 80%
Polaków swoja droga płaszcz i czapka????!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
Widocznie masz problem z czytaniem polskiego .Przeczytaj to jeszcze raz albo dwa razy i będziesz wiedział do czego to porównałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
Ja swojej pracy się nie wstydzę tylko się wstydzę polskich debili ,gówniarzy mało inteligentnych jakich tutaj w Norwegii nie brakuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Piotr Piotr
(piotrfast26)
Wiking
robie tak ale prosze cię nisprzedawaj mi swojego płaszcza i czapki bo nikt inny z siebie takiego jełopa nie bedzie robił w swojej pelerynie ja TYYYYYYY
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Piotr Piotr
(piotrfast26)
Wiking
TAKK a ty taki inteligencik to cvzemu w rządzie w polsce nierobisz tylko u norków na plantacji pomidorów..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
Mój płaszcz i czapka byłaby dla Ciebie za duża .wyglądałbyś jak krasnoludek na wybiegu dla pawianów z tymi mięśniakami bo szarych komórek ci zabrakło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Piotr Piotr
(piotrfast26)
Wiking
po pierwsze ten płaszcz masz z darów dla powodzian a czapke od taty muminka..wiec prezentów sie nie zabiera--wybacz.komu brakuje szarych komurek to brakuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok